VerhuizersBreda


Kerkhofweg 153 4835 GB Breda

Over VerhuizersBreda

Sinds enkele jaren zijn wij gespecialiseerd in de regio van Breda. Met onze verhuizingen en snelle handelen hebben we snel ervaring opgebouwd en hebben we voor iedere situatie eeen oplossing. Oplossingsgericht en flexibel werken zijn dan ook onze speerpunten. We komen graag in contact met de klanten om vervolgens in overleg te kijken, wat er voor elkaar betekend kan worden.

Voor een verhuizing van een studentenkamer tot een geheel bedrijfsarchief. Onze verhuizers staan klaar om de handen uit de mouwen te steken en de klus op te pakken. Met ons wagenpark kunnen wij namelijk een grote inboedel in 1 keer verplaatsen. Hierbij zit er natuurlijk verpakkingsmateriaal inbegrepen en geven we graag vrijblijvend tips om alles zo  soepel mogelijk te laten verlopen.

Zo kan er op het budget bespaard worden door zelf alles tijdig in te pakken. Hoe makkelijker het onze verhuizers word gemaakt, des te minder tijd ze verliezen. 

U bent wellicht vandaag gestart met het plannen van de verhuizing. Klop bij ons aan voor meer informatie en om concrete stappen dichterbij de verhuisdag te maken. Graag komen wij vrijblijvend langs om de situatie in te schatten en hier een passende oplossing en offerte voor aan te bieden. Via www.verhuizersbreda.nl is het eenvoudig om in contact te komen.

Diensten

Handyman diensten
Particuliere verhuizingen
Transporten

Onze locatie

VerhuizersBreda


Kerkhofweg 153 4835 GB Breda