Verhuisbedrijf H. van Rooijen


Leemkuil 15a 5626 EA Eindhoven
040 – 2831898 Klik om te bellen

Over Verhuisbedrijf H. van Rooijen

Verhuisbedrijf Eindhoven | Welkom bij H. van Rooijen Verhuizen, Transport en Opslag
Verhuizen
H.van Rooijen is een bedrijf met een rijke geschiedenis op het gebied van verhuizen. Zowel voor particuliere verhuizingen als projectverhuizingen
Maar ook voor uw internationale verhuizing of voor pianovervoer bent u bij ons aan het juiste adres. aan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.

Transport

H. van Rooijen regelt tevens alle transport voor u. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur, tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels, H.van Rooijen kan het voor u vervoeren! We beschikken over de modernste luchtgeveerde vrachtwagens, die net als de bestelbussen en aanhangers voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Hiermee is gemakkelijk en veilig laden en lossen gegarandeerd. Ook bieden wij eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen. Razendsnelle levering van producten aan uw winkels een probleem? Niet voor Vereijken! Wij denken met u mee over de mogelijkheden van vervoer.
Opslag

H.van Rooijen beschikt over een beveiligde, verwarmde en geconditioneerde opslag. Naast de 20.000 kubieke meters die voor u beschikbaar zijn, geven we u de garantie dat uw inboedel 24 uur per dag, 7 dagen in de week, beveiligd wordt. Een veilige gedachte! Huisraad is gevoelig voor weersinvloeden en Vereijken zorgt voor de perfecte opslagtemperatuur voor uw inboedel. Daarnaast wordt de luchtvochtigheid nauwlettend in de gaten gehouden, zodat uw spullen onder optimale omstandigheden voor u kunnen worden bewaard

Heeft u een nieuwe woning gevonden, of waagt u de verre sprong naar het buitenland. H.van Rooijen helpt u graag met het onderbrengen en vervoeren van uw eigendommen. Elke verhuizing betekend overlast, hier komt u niet onderuit. Wel kunt u de overlast tot een minimum beperken als u kiest voor H. van Rooijen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw spullen, de gehele verhuizing word tot in de kleinste details voor u geregeld, zodat u achteraf niet voor een eventuele onaangename verassingen komt te staan. Mocht u gaan verhuizen naar het buitenland dan helpen wij u graag met het gehele verhuisproces. Wij verzorgen de gehele papier winkel en zorgen er voor dat uw spullen perfect verpakt worden zodat er geen schade aan ontstaat tijdens de lange reis.

Verhuisbedrijf H. van Rooijen in het kort

Diensten

Opslag van inboedels
Particuliere verhuizingen
Project- en kantoorverhuizingen
Transporten
Verhuizingen naar het buitenland

Erkende verhuizer

Ja

Onze locatie

Verhuisbedrijf H. van Rooijen


Leemkuil 15a 5626 EA Eindhoven
040 – 2831898 Klik om te bellen