UTS Nederland B.V.


Wolga 2 2491 BJ Den Haag
088-0023000 Klik om te bellen

Over UTS Nederland B.V.

UTS is een toonaangevend landelijk netwerk van logistieke dienstverleners die meer doen dan verhuizen. Partnership met onze opdrachtgever staat centraal bij de uitvoering van onze opdrachten.

De hoofdactiviteiten van UTS richten zich op verhuizen,inrichten thuiswerkplekken, stadslogistiek, facility management, ict-services, opslag & logistiek en archiefservices.

Ontstaansgeschiedenis
In de jaren ’80 voorzag een aantal visionairs dat logistieke kwesties als verhuizingen niet langer een lokale aangelegenheid waren. De globalisering was bezig met een fikse opmars. Tijd voor verandering! Zij benaderden enkele verhuizers en na een paar besprekingen begon een aantal verhuisbedrijven een samenwerking met een landelijke dekking.

Het samenwerkingsverband komt in contact met het Duitse verhuizerscollectief Umzug und Transport Systeme: UTS. De Nederlandse bedrijven sluiten zich als aparte tak aan bij de Duitse verhuizers en zo ontstaat in 1991 UTS Nederland.

Blijven schuiven
Waar zo’n dertig jaar geleden een grote verschuiving ontstond van lokale verhuisbedrijven naar landelijke en zelfs Europese en globale netwerken, heeft de zakenwereld niet stilgestaan. Er is een verschuiving in de behoeftes van onze opdrachtgevers, waar we met zijn allen op moeten inspelen. Naast de fysieke projectuitvoering houden onze projectmanagers bijvoorbeeld ook adviesgesprekken over de inrichting en organisatie van een anderhalvemeterkantoor. Daarbij letten ze op veiligheid, opslag van meubilair en apparatuur en kijken ze natuurlijk ook naar kostenefficiënte oplossingen. Dat wordt door onze opdrachtgevers enorm gewaardeerd.

Alles-in-één pakket
Een van de meest opvallende veranderingen van de laatste tijd is dat opdrachtgevers niet zoveel zin meer lijken te hebben in de organisatie van grote verhuisprojecten. Opdrachtgevers willen een totaalpakket aan diensten. De afgelopen jaren hebben we dan ook flink ingezet op dat totaalpakket, waarbij we onze opdrachtgevers omhullen met service, gemak en comfort. Zo zijn wij al lang geen verhuizers meer, maar ‘logistieke en facilitaire dienstverleners.

Groen licht voor de toekomst
Wij hebben ons een strak doel gesteld: in 2030 volledig klimaatneutraal werken. Groen werken. Rondrijden in elektrisch aangedreven voertuigen, met stroom die we zelf opwekken – of waarbij we zorgen voor een compensatie voor de uitgestoten CO2. Nu al registreren we onze ritten, zodat we efficiënter werken, minder kilometers maken en op die manier onze ecologische voetafdruk kleiner maken. En we zijn gecertificeerd voor de CO2-Prestatieladder niveau 3.

Op weg naar de toekomst
We zijn altijd onderweg. Fysiek, maar ook als organisatie. Blijven denken, puzzelen en oplossen. Schuiven tot alles past en onze opdrachtgevers tevreden zijn. We passen ons aan aan nieuwe en onverwachte situaties, inspelen op veranderingen. Dat blijven we doen. Gelukkig kunnen we daarbij rekenen op de kennis, ervaring en commitment van de UTS- partners!

Foto's

UTS Nederland B.V. in het kort

Diensten

Handyman diensten
Ontruimingen
Opslag van inboedels
Particuliere verhuizingen
Project- en kantoorverhuizingen
Transporten
Verhuizingen naar het buitenland

Erkende verhuizer

Ja

Certificeringen

CO2-Prestatieladder

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Onze locatie

UTS Nederland B.V.


Wolga 2 2491 BJ Den Haag
088-0023000 Klik om te bellen