UTS Nederland B.V.


Wolga 2 2491 BJ Den Haag
088-0023000 Klik om te bellen

Over UTS Nederland B.V.

UTS Nederland biedt innovatieve logistieke & facilitaire oplossingen door een landelijk netwerk van 17 vestigingen. Onze hoofdactiviteiten zijn Projectverhuizingen, Industriële Verhuizingen, Logistieke & Facilitaire Diensten en Handyman Diensten. Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

Convoi Groep heeft een meerderheidsbelang in UTS Nederland. UTS Nederland en Convoi Projectverhuizingen zijn samen marktleider op het gebied van project- en industriële verhuizingen in Nederland.

Groen licht voor de toekomst
Wij hebben ons een strak doel gesteld: in 2030 volledig klimaatneutraal werken. Groen werken. Rondrijden in elektrisch aangedreven voertuigen, met stroom die we zelf opwekken – of waarbij we zorgen voor een compensatie voor de uitgestoten CO2. Nu al registreren we onze ritten, zodat we efficiënter werken, minder kilometers maken en op die manier onze ecologische voetafdruk kleiner maken. En we zijn gecertificeerd voor de CO2-Prestatieladder niveau 3.

Op weg naar de toekomst
We zijn altijd onderweg. Fysiek, maar ook als organisatie. Blijven denken, puzzelen en oplossen. Schuiven tot alles past en onze opdrachtgevers tevreden zijn. We passen ons aan aan nieuwe en onverwachte situaties, inspelen op veranderingen. Dat blijven we doen. Gelukkig kunnen we daarbij rekenen op de kennis, ervaring en commitment van de UTS-partners!

Foto's

UTS verhuizers aan het werk

UTS Nederland B.V. in het kort

Diensten

Handyman diensten
Industriële verhuizingen
Logistieke & facilitaire diensten
Meubellogistiek
Opslag
Projectverhuizingen
Transporten

Erkende verhuizer

Ja

Certificeringen

CO2-Prestatieladder

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Onze locatie

UTS Nederland B.V.


Wolga 2 2491 BJ Den Haag
088-0023000 Klik om te bellen