Parkstad Moving Company


Baanstraat 73 6372 AD Landgraaf
0630532380 Klik om te bellen

Over Parkstad Moving Company

Uw verhuizing, onze zorg bij Parkstad Moving Company (PMC)

Het enigste verhuisbedrijf in Landgraaf.

Gegarandeerd de goedkoopste in heel ParkstadLaat het sjouwwerk aan ons over. Wij zijn ervaren verhuizers met als doel uw spullen goed en veilig in uw nieuwe huis te plaatsen. Eindelijk klaar met behangen en schilderen en dan nog verhuizen!!! Achteraf denken: “Had ik maar!!??” Doe het gewoon, huur ons in. Het enige wat u moet doen met uw verhuizing is koffie zetten voor ons.

Wij beschikken over een vrachtwagen van 20 kub (5x2x2) en van 45 kub (8x2,5x2,2) inclusief laadklep. Natuurlijk beschikken wij ook over het nodige verhuismateriaal (dekens, hondjes, steekwagens, gratis verhuisdozen, verhuislift).

Wij hanteren geen vaste tarieven. Wij gaan uit van de situatie en maken dan een vaste prijs die voor beide partijen redelijk is (achteraf geen discussie). Ook demontage en montage van uw meubilair is geen probleem.

Als u wenst dat wij alles voor u inpakken doen wij dit ook. Hiervoor hebben wij het juiste materiaal in ons bezit, denk aan noppenfolie, inpakpapier, tape e.d..

Ook zijn wij bekwaam genoeg om kleine klusjes te klaren zoals het ophangen van lampen, schilderijen en het aansluiten van uw witgoed machines en hifi apparatuur.

De woning bezemschoon opleveren is ook geen probleem.

Terug brengen in de oude staat van de woning behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook zelfservice is mogelijk. Dat wil zeggen, dat wij u de wagen neerzetten op de plek van uw oude woning en dan uw spullen vervoeren naar uw nieuwe woning. U moet alleen zorgen voor sjouwers.

Kortom: alles is bespreekbaar wat tot uw verhuizing behoort.

Nogmaals: gegarandeerd de goedkoopste!!!

Mail of bel voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,

Parkstad Moving Company

Tel: 06-30532380

K.v.k.nr.14123838Diensten

Particuliere verhuizingen
Project- en kantoorverhuizingen
Transporten

Onze locatie

Parkstad Moving Company


Baanstraat 73 6372 AD Landgraaf
0630532380 Klik om te bellen