Kawin ontruimingen en verhuizingen (senioren)


Boltelaan 36 7431 ZH Diepenveen
06 42018037 Klik om te bellen

Over Kawin ontruimingen en verhuizingen (senioren)

Kawin richt zich voornamelijk op:

- (Senioren) verhuisservice
- Ontruimingszorg
- Verhuisservicepakketten

- woonklaar maken woning
En hebben tevens de volgende producten:
- Nabestaandendossier
- Orde op zaken stellen

KAWIN HELPT BIJ VERHUIZINGEN (senioren), ONTRUIMINGEN EN OPRUIMEN

Verhuizing
Gaat u verhuizen en kunt u wel enige hulp gebruiken? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Heel begrijpelijk, want een verhuizing is één van de meest stressvolle gebeurtenissen. KaWin weet wat er in een kort tijdsbestek allemaal moet worden geregeld en begeleidt uw verhuizing van begin tot eind.

Woonklaar maken woning

Kawin kan u helpen bij het verkoopklaar maken van uw te koop staande woning waardoor uw huis sneller verkocht wordt. Hierbij kunt u denken aan kluswerkzaamheden in huis zoals het wegwerken van gaatjes in de muur en schilder- en sauswerk, zodat de woning er van binnen mooi uit ziet. Ook kunnen wij uw tuin eenvoudig opknappen als deze bijvoorbeeld een achterstand heeft opgelopen zodat geïnteresseerde kopers een aantrekkelijke plek zien. Ook is het mogelijk om door verkoopstyling, waaronder het plaatsen/weghalen van meubelen, kopers een idee en gevoel te geven bij de woning. Voor advies en uitvoering van een mooie woningpresentatie kunt u dus bij Kawin terecht.


Ontruiming
Moet u als familie of nabestaanden een huis ontruimen wegens opname in een verpleeghuis of overlijden en ziet u daar erg tegenop? Of heeft u gewoon de tijd niet? KaWin regelt het en neemt u alles uit handen.


Nalatenschapdossier
Een nalatenschapdossier is een naslagwerk waarin alle relevante persoonsgegevens over verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, financiën en belastingen zijn gebundeld. Ook wanneer 1 van beide partners de administratie en de financiën regelt, kan een nalatenschapdossier veel kopzorg voorkomen. KaWin helpt met het samenstellen en bijhouden van een nalatenschapdossier, zodat in geval van langdurige ziekenhuisopname of overlijden duidelijk is wat er allemaal moet worden geregeld.


Opruimen en ordenen
Het is hoog tijd de zolder of de garage eens op te ruimen of de administratie op orde te brengen, maar u komt er maar niet toe? KaWin kan het voortouw nemen of u de helpende hand bieden. Zowel eenmalig als op gezette tijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Harry Kastelein, 06-42018037.

Foto's

Diensten

Particuliere verhuizingen
Tevens nalatenschapdossier, orde op zaken stellen

Artikelen

Artkel KaWin MKB

Ontzorgen bij verhuizingen en ontruimingen Ondernemers Harry Kastelein en Nathalie Winter zijn hun bedrijf KaWin (verbastering beide achternamen) gestart om senioren en familieleden te ontzorgen bij verhuizingen....

Onze locatie

Kawin ontruimingen en verhuizingen (senioren)


Boltelaan 36 7431 ZH Diepenveen
06 42018037 Klik om te bellen