Kawin


Boltelaan 36 7431 ZH Diepenveen
06-42018037 Klik om te bellen

Over Kawin

Kawin richt zich voornamelijk op:

- (Senioren) verhuisservice
- Ontruimingszorg
- Verhuisservicepakketten
En hebben tevens de volgende producten:
- Nabestaandendossier
- Orde op zaken stellen

KAWIN HELPT BIJ VERHUIZEN, ONTRUIMEN EN OPRUIMEN

Verhuizing
Gaat u verhuizen en kunt u wel enige hulp gebruiken? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Heel begrijpelijk, want een verhuizing is één van de meest stressvolle gebeurtenissen. KaWin weet wat er in een kort tijdsbestek allemaal moet worden geregeld en begeleidt uw verhuizing van begin tot eind.

Ontruiming
Moet u als familie of nabestaanden een huis ontruimen wegens opname in een verpleeghuis of overlijden en ziet u daar erg tegenop? Of heeft u gewoon de tijd niet? KaWin regelt het en neemt u alles uit handen.


Nalatenschapdossier
Een nalatenschapdossier is een naslagwerk waarin alle relevante persoonsgegevens over verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, financiën en belastingen zijn gebundeld. Ook wanneer 1 van beide partners de administratie en de financiën regelt, kan een nalatenschapdossier veel kopzorg voorkomen. KaWin helpt met het samenstellen en bijhouden van een nalatenschapdossier, zodat in geval van langdurige ziekenhuisopname of overlijden duidelijk is wat er allemaal moet worden geregeld.


Opruimen en ordenen
Het is hoog tijd de zolder of de garage eens op te ruimen of de administratie op orde te brengen, maar u komt er maar niet toe? KaWin kan het voortouw nemen of u de helpende hand bieden. Zowel eenmalig als op gezette tijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Harry Kastelein, 06-42018037.

Foto's

Kawin in het kort

Diensten

Particuliere verhuizingen

Artikelen

Artkel KaWin MKB

Ontzorgen bij verhuizingen en ontruimingen Ondernemers Harry Kastelein en Nathalie Winter zijn hun bedrijf KaWin (verbastering beide achternamen) gestart om senioren en familieleden te ontzorgen bij...

Onze locatie

Kawin


Boltelaan 36 7431 ZH Diepenveen
06-42018037 Klik om te bellen