Jacob Hissink Transport VOF


Verzetsstraat 8 7396 CG Terwolde
0571290818 Klik om te bellen

Over Jacob Hissink Transport VOF

ZIJN WIJ UW VERHUISBEDRIJF?

Wij zijn een klein verhuisbedrijf en vooral actief in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Twello en Vaassen. Echter wij verhuizen ook regelmatig door heel Nederland.

Bij ons verhuisbedrijf kunt u uw inboedel veilig opslaan in onze verwarmde en tegen inbraak en brand beveiligde opslag te Twello. U kunt onze opslagruimte nodig hebben, omdat u een verbouwing thuis heeft of omdat u nog geen andere woning heeft. Misschien gaat u wel voor een langere periode naar het buitenland. Het maakt niet uit om wat voor reden, bij ons bent u aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van senioren/ouderen waar wij extra aandacht aan schenken. Het verhuizen van uw piano en/of vleugel is voor ons ook geen probleem. Wij zijn in het bezit van alle daarvoor benodigde materialen. Ook kunnen wij de hoogte in met onze verhuislift.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het maken van een offerte. U kunt alleen 1 verhuizer en de verhuiswagen laten komen voor uw verhuizing en dan zelf meehelpen tot een compleet verzorgde verhuizing.


Ook verzorgen wij transporten van stukgoederen in heel Nederland. (nationaal)
.......................................................................................................................

Diensten

Opslag van inboedels
Particuliere verhuizingen
Project- en kantoorverhuizingen
Transporten
Verhuizen van piano en/of vleugel

Onze locatie

Jacob Hissink Transport VOF


Verzetsstraat 8 7396 CG Terwolde
0571290818 Klik om te bellen