Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Fivelingolaan 22
    9501 SN Stadskanaal
  • 06-14235558

euro-verhuizingen

Seniorenverhuizing

Verhuizen is een dure aangelegenheid. Euroverhuizingen biedt u de mogelijkheden zelf keuzes te maken in de diensten die u afneemt, zonder daarbij de kennis en ervaring van een professionele verhuizer te verliezen.

Zo kunt u beschikken over een professionele verhuizer, een vrachtwagen en alle benodigde verhuismaterialen, terwijl u zelf voor extra mankracht kunt zorgen. Onze verhuizer helpt bij het inladen van al uw spullen en assisteert verder waar nodig. Ook kan hij u helpen met een gedetailleerde verhuisplanning en bij het zorgvuldig en veilig inpakken van uw waardevolle spullen.

Euroverhuizingen is een klein familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van groot naar klein, bijvoorbeeld van uw eigen woning naar een seniorenflat. Door persoonlijke ervaringen weten wij dat dit een grote impact kan hebben. Wij begrijpen dat en zullen daarom de tijd nemen om u bij te staan bij deze verandering. Tijdens de gehele verhuizing zorgen wij ervoor dat u één contactpersoon heeft, die uw specifieke situatie en persoonlijke wensen kent. Kunt u nog eigen mankracht inschakelen, dan maken wij daar geen probleem van. Op die manier kunt u namelijk de kosten lager houden.

Wij kunnen u al verhuizen vanaf € 180,-. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven klik hier...

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons uiteraard bellen. Dit kan ook op zaterdag!! Ons telefoonnummer is 0599-853348. Mobiel zijn wij te bereiken op nummer 06-142 35 558.

Uiteraard bieden wij ook onze totaalservice voor uw particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing.

Foto's van euro-verhuizingenDeze verhuisbedrijf in het kort

Diensten

  • Opslag van inboedels
  • Particuliere verhuizingen
  • Transporten
  • Verhuizingen naar het buitenland

Erkende verhuizer:

Nee